Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer obećao je da će klub biti veoma aktivan na leto, u letnjem prelaznom roku.

Iako niko još ne zna kada i kako će se ova sezone u Premijer ligi završiti, Solskjer ističe da je klub u dobroj poziciji i da će biti spremni za nastavak kad god to bude bilo moguće.

„Svi znaju da su Po Pogba i Markus Rašford zbog povreda bili van tima, sad možemo da se oslonimo i na njih. Svi će startovati sa sličnim nivoom forme, možda će mojim igračima to biti i dodatna motivacija. Možda zaigramo i na većem nivou“, kaže Solskjer.

On je u video podkastu sa Gerijem Nevilom i Džefom Šrivsom za „Skaj Sports“ otkrio još neke detalje koje će sigurno obradovati pristalice „crvenih đavola“, a tiču se mogućih pojačanja.

„Trenutno, niko ne zna kako će se tržište transfera ponašati posle ovoga. Ne znamo ko će hteti da prodaje igrače. Ipak, verovatno će biti situacija koje ćemo moći da iskoristimo, jer smo jedan od finansijski najstabilnijih klubova na svetu. Kada se sve vrati u normalu, siguran sam da ćemo biti sposobni da završimo poslove koje želimo“, dodao je Norvežanin.

Osim što su svi imali vremena da predahnu i da razmotre prethodni tok sezone, Solskjer kaže da u svemu što se dešava ima i nekih pozitivnih stvari.

„Naravno da se čujemo putem WhatsApp aplikacije češće nego ranije. Najveća razlika je u tome što, kada ste fudbaler, nemate mnogo vremena da budete uz porodicu. Zato je ova pauza veliki plus, ako je nešto moglo da bude dobro u svemu ovome, onda je to što su igrači bili više sa porodicama. Da, mi i dalje planiramo, razmatramo šta da činimo, u klubu za sada sve dobro funkcioniše“, zaključio je Ole.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram