Foto: EDITORIAL USE ONLY

Istakao je da ekipa nije pokazala zrelost u porazu od Njukasla.

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag otkrio je šta nije valjalo na gostovanju protiv Njukasla u Premijer ligi, na kojoj su „crveni đavoli“ poraženi 2:0.

Pročitajte još

„Iznenađen sam time što nismo uspeli da pariramo rivalu u smislu odlučnosti, strasti i gladi. Znate kako će se stvari odvijati na Sent Džejms parku, a pogotovo posle naše pobede ovde u finalu Liga kupa. Ako želimo da dobijamo velike utakmice, moramo da budemo zreli, to sada nisam video na terenu“, rekao je Ten Hag.

Junajted nije postigao gol a prethodne tri premijerligaške utakmice, pre ovog poraza od „svraka“ odigrao je utakmicu bez golova protiv Sautemptona na „Old Trafordu“, a ranije je doživeo debakl rezultatom 7:0 protiv Liverpula na „Enfildu“.

„Uvek moram da se nasmejem na takva pitanja, jer vi u medijima stalno pravite priče. Dali smo golove u mnogo drugih utakmica. Dajemo golove i stvaramo šanse. Sada definitivno nismo, ali u prethodna dva meča jesmo stvarali prilike. Znam da ovaj tim ima kvalitet da daje golove“, poručio je Holanđanin.

Ekipa sa „Old Traforda“ trenutno je četvrta u domaćem šampionatu sa 50 bodova nakon 27 utakmica.

BONUS VIDEO VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar