Foto: EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Fudbaler Intera Romelu Lukaku nada se da će ostati u klubu, posle, kako je naveo, najbolje sezone u karijeri u kojoj je osvojio titulu u Seriji A.

Inter je u nedelju postao šampion nakon što je njegov najbliži pratilac Atalanta odigrala nerešeno 1:1 protiv Sasuola. To je prva titula za Inter od sezone 2009/2010. pod komandom Žozea Murinja.

PROČITAJTE JOŠ

Britanski mediji su prethodnih nedelja spekulisali da bi Lukaku mogao da se vrati u Premijer ligu, ali belgijski napadač želi da ostane u milanskom klubu i bori se za trofeje.

„Prošla godina je bila dobra, ali ova sezona je najbolja u mojoj karijeri. Divno je i nadam se da ću ovako nastaviti, želim svima da zahvalim, zaista sam srećan. Srećan sam zbog svih navijača Intera širom sveta, zbog ekipe, zaposlenih u klubu, predsednika. Ovo je divna sezona i zaista sam ponosan što igram za Inter“, rekao je Lukaku za „Skaj Italija“.

Lukaku je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Intera, na 41 utakmici u svim takmičenjima postigao je 27 golova, od čega 21 u prvenstvu i drugi je strelac Serije A iza Kristijana Ronalda koji je postigao šest golova više.

Za Lukakua su zainteresovani Mančester siti i Čelsi, ali on ima još tri godine ugovora sa Interom, u koji je došao iz Mančester junajteda 2019. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar