Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Srpski fudbaler Luka Jović kaže da je potpuno fokusiran na svoju formu u Fjorentini, posle ljutnje koju je njegov intervju izazvao u toskanskoj javnosti.

Italijani su protumačili da mu je Fjorentina odskočna daska za veći klub posle neuspešnog boravka u Real Madridu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da je Fjorentina odlična odskočna daska da se vratim u top formu i neki veliki klub opet“, rekao je Jović, a sada morao da se opravda.

„Žao mi je ako su mediji pogrešno protumačili moju izjavu, jer se osećam dobro u Fjorentini i maksimalno sam fokusiran na ovu sezonu. Ne pamtim da sam ovako bio srećan i ispunjen. Jedino što mogu da kažem je da ću nastaviti da dajem svoj maksimum da bismo postigli svoje ciljeve i nadam se da mogu da ostavim svoj trag ovde“, objasnio je Jović, a preneo je Football Italia.

„Fjorentina je veliki klub, neki od najvećih fudbalera su igrali ovde. Nadam se da će moje ime jednog dana biti uz njih i pokazaću svojim igrama poštovanje koje gajim prema ovom dresu“, dodao je srpski špic.

On je u Fjorentinu stigao posle tri godine u Real Madridu, gde nije bio konstantan. Niti je stalno dobijao šansu, niti je zbog povreda stalno bio dostupan trenerima.

I kada jeste, nije „pucao od samopouzdanja“, pa je Fjorentina delovala kao dobar potez. Za 18 utakmica, dao je šest golova u dresu „viole“.

Luka je sa njom potpisao dvogodišnji ugvor, s tim što „viola“ ima mogućnost da ugovor produži za još dve godine i da mu udvostruči trenutnu platu od dva i po miliona godišnje.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Crvene zvezde krenuli u Monako

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar