Luka Jović u svlačionici Reala
Luka Jović u svlačionici Reala; Foto: Printscreen AP

Kao da nije ni želeo da bude tu.

Fudbaleri Real Madrida savladali su Mančester siti ukupnim rezultatom 6:5 nakon preokreta i infarkt završnice zbog koje su svi pokušavali da pronađu način da odgledaju meč do kraja. U velikom finalu Real će 29. maja igrati protiv Liverpula u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ

Luka Jović, reprezentativac Srbije, bio je jedan od privilegovanih koji je meč gledao sa klupe jer nije ulazio u igru na „Santjago Bernabaeu“.

Ipak, posle susret usledila je prava ludnica u svlačionici Real Madrida. Luka Modrić, Rodrigo, Karim Benzema, pa i Marselo skakakli su i slavili veliki trijumf. Slavili su plasman u novo finale Lige šampiona, polivali su se skandirali, pevali, plesali, gurali se od sreće.

Ipak, izolovan od ove scene bio je Jović. Kao da nikada nije bio mirniji, pa je samo prišao do jednog saigrača, a onda sa bočicom u rukama krenuo ka drugom. Kamera ga je snimila u jednom trenutku, a bilo kakva reakcija, bilo kakvo slavlje je izostalo.

Jović je ove sezone odigrao 17 mečeva za Real (ukupno 473 minuta), postigao je jedan gol uz dve asistencije. Ukoliko Real slavi 29. maja mogao bi da završi sezonu sa više trofeja nego golova.

BONUS VIDEO Slavlje u svlačionici Real Madrida

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare