Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Dani u Firenci su mu odbrojani...

Trener Fjorentine Vinčenco Italijano zatražio je od čelnika kluba da prodaju srpskog reprezentativca Luku Jovića, prenosi „Gazeta delo Sport“.

Jović (25) je u letnjem prelaznom roku stigao u Firencu iz Reala bez obeštećenja, ali je madridski klub zadržao pravo preče kupovine i procente od naredne prodaje.

PROČITAJTE JOŠ

Španski i italijanski mediji su svrstali Jovića među najveće promašaje u istoriji madridskog velikana, pošto je za „kraljeviće“ odigrao 51 meč i postigao samo tri gola. On je 2019. stigao u Real iz Ajntrahta za 63 miliona evra.

Jović je ove sezone odigrao svega 25 mečeva za Fjorentinu i postigao skromnih sedam golova. Više brine loša forma u kojoj se već duže nalazi i što nikako ne može da pronađe golgeterski ritam, onaj koji ga je iz Frankfurta i lansirao u Real.

„Trener Fjorentine je umoran od skupocenog srpskog napadača. On je svoje mišljenje o Joviću preneo čelnicima kluba. To znači da će uskoro pronaći rešenje za Jovića. U ovom trenutku ne deluje kao laka misija, jer Jović ima veliku platu u Fjorentini“, navela je španska „Marka“.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“