Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Mali milion vesti je prohujalo u vezi sa budućnošću Luke Jovića... Ali, jedna bi konačno mogla da ima smisla i utemeljenje u realnosti.

Predviđanje sudbine potencijalnog reprezentativca Srbije je u poslednjih nekoliko meseci postalo veoma nezahvalno.

PROČITAJTE JOŠ

Uprava Reala i šef stručnog štaba Zinedin Zidan kao da se nalaze u velikoj dilemi da li da priznaju da su pogrešili ili da ostanu dosledni odluci da 23-godišnjeg napadača letos kupe za 60 miliona evra.

Jović je imao poteškoća da se uklopi u tim, Zidan mu nije davao velike šanse, a i kada jeste, to nije izgledalo ni nalik partijama koje je pružao u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Upravo bi namera bivšeg fudbalera Crvene zvezde da pronađe „starog sebe“ mogla da ga odvede u – Milan.

Portal posvećen vestima iz kluba sa „San Sira“ naveo je da je već u januaru ove godine delegacija Milana posetila Madrid i raspitivala se za Lukino zdravlje.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Odgovor je bio takav da je Paola Maldinija i sada već bivšeg sportskog direktora Zvonimira Bobana vrati u Italiju neobavljenog posla, ali…

„Roso-neri“ u narednom periodu moraju da reše pitanje prvog napadača, nije izvesno da će Zlatan Ibrahimović ostati u klubu, ali i da ostane, u ozbiljnim je godinama da bi bio prvi izbor u ofanzivnoj liniji tima.

Novi funkcioner Milana zadužen za sportska pitanja, Nemac Ralf Rangnik, navodno namerava da ponovo sklopi sjajan tandem iz Frankfurta – Ante Rebić i Luka Jović.

Hrvat je prošlog leta stigao na dvogodišnju pozajmicu, pružio je solidne partije za igrača koji je uglavnom ulazio sa klupe za rezerve i na 15 mečeva upisao šest golova.

Navodno, Rangnik veruje da bi i Rebić mogao da izgleda bolje kada bi uz sebe imao jednog bivšeg saigrača, a Jović se čini kao idealno rešenje, za sve.

U svemu se najviše pita Real Madrid, izvesno je da u svetlu nastupajuće ekonomske krize neće želeti da se odrekne skupo plaćenog igrača za manji novac, pa je moguće da sve bude rešeno pozajmicom, ali bi eventualni problem mogla da bude i visoka Jovićeve plata.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar