Jović Valensija
Foto: EPA-EFE/STR

Florentino Perez, prvi čovek Real Madrida poslao je Valensiji ponudu da klubovi razmene napadače pa bi Luka Jović mogao da nastavi sezonu na "Mestalji" umesto Ferana Toresa, saznaju španski mediji.

Predstojeći prelazni rok, po mišljenju mnogih, usled finansijske krize uticaće na većinu klubova da oprezno troše novac.

PROČITAJTE JOŠ

Imuni na aktuelnu krizu nisu ostali ni najmoćniji klubovi, a prema saznanjima španskih medija upravo iz ovog razloga Real Madrid će pokušati da kroz razmenu fudbalera osveži igrački kadar.

Kraljevski klub ima nameru da iz Valensije dovede Ferana Toresa, talentovanog igrača Valensije čija je tržišna vrednost procenjena na oko 45 miliona evra.

U želji da uštedi značajna sredstva, ali i dovede talentovanog Španca, Florentino Perez je na „Mestalju“ poslao konkretnu ponudu: Jović za Toresa.

Krilni napadač koji je ove sezone upisao po šest golova i asistencija za „slepe miševe“ zaoštrio bi konkurenciju u ofanzivi s obzirom na to da je Jović potrošio kredit i pre nego što je dobio konkretnu šansu, a da je iz perspektive Zinedina Zidana otpisan i Geret Bejl.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar