Foto: Nova.rs

Luis Ibanjez, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, zvanično je predstavljen u Grafičaru.

PROČITAJTE JOŠ

Transfer je mnoge iznenadio, ali je ključan bio poziv Dušana Anđelkovića, nekadašnjeg saigrača i aktuelnog sportskog direktora Grafosa.

„Hvala predsedniku Govedarici i Anđelkoviću, od prvog dana kada su pozvali, izrazili su veliku želju da dođem, koliko me cene, a nema ničeg lepšeg nego da dođeš negde gde te svi vole i cene. Od prvog dana je Anđelković pokazao šta želi i šta misli da mogu da donesem, iskustvom i godinama. Najviše ću pomoći na treningu i daću sve od sebe da utičem na mlade momke“, rekao je Ibanjez.

Slobodan Govedarica, prvi čovek kluba, objasnio je želju da dođe Argentinac.

„Velika je čast da igrač kao Lučo pristane da dođe. Ulogu će imati karakterom i temperamentom, da pomogne mlađima da se formiraju i uče od njega. Da naprave karijeru. Nije cilj Superliga po svaku cenu, Lučo znači zbog iskustva i mlađih koji tek treba da prave karijere, imaće šta da nauče od njega. Hvala što je pristao, baš nas izabrao“, naveo je Govedarica.

Dušan Anđelković naveo je da je Ibanjez ostavio trag u Crvenoj zvezdi, i da je zbog toga bio omiljen među navijačima, poželeo mu je sreću i uspeh sa klubom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar