Luis Ibanjez, FK Crvena zvezda
Luis Ibanjez, FK Crvena zvezda; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Luis Ibanjez, bivši fudbaler Crvene zvezde, govorio je o periodu karijere u kojima je nastupao za Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagreba, te je otkrio detalje koji do sada nisu bili poznati.

Istakao je da u Beogradu nikada nije imao nikakvih problema jer je nastupao za Dinamo.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne, nikad! Jednom u Zagrebu sam imao neke verbalne probleme zbog toga što sam igrao u zvezdi, ali mislim da su to bili neki drugi, a ne navijači Dinama. A ovde u Beogradu nikad nisam imao problema. Znam to rivalstvo, svi su mi pričali, ali ja mogu da kažem da sam ponosan što sam igrao u dva najveća kluba na Balkanu“, rekao je Ibanjez za „Index.hr„.

Zatim se osvrnuo i na to da je na kraju dana sve posao.

„Znam da je mnogima smetalo što sam igrao u Dinamu, posle i u Zvezdi, ali ja živim od ovog posla. Moja cela porodica u Argentini živi od toga. I ja u tom trenutku nisam imao klub, dobio sam ponudu od Zvezde i prihvatio sam je. Znam koji su problemi bili ovde i mislim da je to neko prošlo vreme.

Istakao je da bi želeo da gleda meč njegova dva bivša kluba.

„Voleo bih da gledam Zvezda – Dinamo i bila bi velika čast da to doživim. Ne bih navijao ni za koga, voleo bih da uživam u fudbalu. Uvek sam govorio, ja sam navijač Boke i ona mi je u srcu, ali volim i Dinamo i Zvezdu. I sve ostale klubove u kojima sam igrao.“

Otkrio je da nikada ne bi obukao dres Partizana, ali i još dva kluba.

„Ne! Postoje tri kluba za koje nikad ne bih igrao. To su River, Hajduk i Partizan. Ne bih igrao za milione, zbog poštovanja prema klubovima za koje sam igrao. U Riveru ne bih bio ni u stručnom štabu“, rekao je, između ostalog, Ibanjez za hrvatski portal.

BONUS VIDEO Navijanje navijača Zvezde: Srbi i Rusi braća zauvek

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar