Mirko Ivanić dribla na utakmici sa Ludogorecom
Mirko Ivanić na meču sa Ludogorecom, Foto: Starsport

Bugarski Ludogorec desetkovan dolazi u Beograd i to će Crvena zvezda pokušati da iskoristi u Ligi Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda čeka Bugare u četvrtak od 18.45 i to će biti pretposlednje kolo grupne faze.

Prvi tim ide u osminu finala, drugi u šesnaestinu, dok se trećeplasirani tim seli u šesnaestinu finala Lige konferencija.

„U svakom meču igramo na pobedu. Nadam se pobedi protiv Crvene zvezde i to ćebiti korak ka daljem plasmanu tima. Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov propuštaju meč, Kauli i Marin imaju povrede, i Žosue Sa je povređen, Despodov je već sa nama. Imamo nekoliko momaka iz drugog tima koji će nam se pridružiti“, rekao je trener Ludogoreca.

Bugarski mediji opisali su detaljno situaciju.

„Bivši bugarski reprezentativac Sisinjo je izuzetno važan igrač za Genčeva, jer može da igra i na poziciji desnog i levog beka. Jasno je da je Anton Nedjalkov van terena do kraja 2021. godine nakon operacije skočnog zgloba koja mu je urađena u Portugalu. Centralni defanzivac Žosue Sa se takođe oporavlja od povrede i skoro sigurno neće biti na raspolaganju za naredne utakmice. Ovo dodatno komplikuje slagalicu u odbrani, posebno za meč protiv CSKA iz Sofije, jer će Olivije Verdon biti kažnjen zbog crvenog kartona u Bistrici. Povređen je i Aleks Santana, koji će takođe propustiti oba meča. Najozbiljnije šanse da se oporave do četvrtka imaju Kiril Despodov i Aleks Santana“, navodi bugarski Sportal.

BONUS VIDEO Piksi: Pitao sam moje momke imaju li ti Portugalci krila?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar