Lučiano Spaleti/Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Iskren je bio Italijan.

Trener fudbalera Napolija Lučijano Spaleti smatra da je njegov tim eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona od Milana zbog nekoliko grešaka i nekoliko nepravdi.

Napoli i Milan su sinoć odigrali 1:1 u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona, ali su „rosoneri“ izborili plasman u polufinale pošto su u prvom meču slavili sa 1:0.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Milana i Napolija promašili su sinoć po jedan penal, a igrači kluba iz Napulja tvrde da su oštećeni na ovoj utakmici, pošto im nije dosuđen penal u prvom poluvremenu pri rezultatu 0:0 posle duela Irvinga Lozana i Rafaela Leaa.

„Čestitam Milanu na plasmanu u polufinale Lige šampiona. Odigrali su dve utakmice u kojima su maksimalno iskoristili svoje prilike, što je znak da su zrela ekipa koja zna kada da stigne gas, a kada da se brani. Želim da pohvalim i svoje igrače, jer su naše mečeve u Ligi šampiona odigrali na vrhunskom nivou“, rekao je Spaleti.

On je podsetio da su pojedini igrači Napolija ima problema sa povredama.

„Platili smo visoku cenu za nekoliko naivnih trenutaka, platili smo za nedostatak iskustva u suočavanju sa ključnim trenucima meča. Neki od naših igrača koji su se vratili sa reprezentativnih obaveza imali su problema, posebno Viktor Osimen, koji je bio van terena 20 dana zbog povrede. Eliminisani smo zbog nekoliko grešaka i nekoliko nepravdi“, zaključio je Spaleti.

BONUS VIDEO Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar