Foto:Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je ovog utorka proslavila 43. rođendan, a još jednom je u centru pažnje njena ljubavna priča sa Duškom Tošićem.

PROČITAJTE JOŠ

Tošić je prošlu sezonu proveo u Kasimpasi, a do skoro je bio i reprezentativac naše zemlje.

Njegova bogata karijera je obeležena brojnim transferima i odlukama zbog kojih je Srbiju stavljao ispred svega.

Ostao je bez poverenja trenera u Verderu jer je po svaku cenu želeo da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama.

Barem podjednako je pažnju privlačio i njegov ljubavni život. Sa srpskom pevačicom se upoznao tokom 2006. godine, a samo dve godine kasnije su se i venčali. Danas imaju ćerkicu Niku i Atinu, a put Tošića se više puta ticao Karleuše i pre zvaničnog upoznavanja.

Naime, Jelena je otkrila da je u sobi imao oblepljene njene postere, što je posvedočilo koliki je bio fan sedam godina starije dame.

Foto:Instagram/karleusastar

„Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča“, otkrila je godinama ranije Karleuša.

On je deo odrastanja proveo u domu u Zrenjaninu zbog loše materijalne situacije, a tu je napravio i prve fudbalske korake.

Kako je prolazilo vreme uspevao je da stigne do bogatih ugovora, a 2006. godine se desio preokret u njegovom životu.

Karleuša je završila osmomesečnu vezu sa beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, a onda je Tošić odlučio da učini sve da je zavede.

Učinio je to šmekerski najpre joj je pisao poruke, pozivao je na nekoliko večera, a sve se preokrenulo kada joj je doneo cveće na prag kuće na Bežanijskoj kosi.

Ipak, njihova veza obeležena je i aferama od kojih je najpoznatija ona sa Ognjenom Vranješom i procurelim snimcima i fotografijama. Nakon toga su isplivale slike Tošića sa navodnom ljubavnicom i brojne priče o njegovim drugim ljubavnim poduhvatima.

Foto: E/Stock/kobra

Bonus video: Lionel Mesi u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare