FOTO: EPA-EFE/JAKUB GAVLAK
FOTO: EPA-EFE/JAKUB GAVLAK

Doskorašnji srpski reprezentativac Adem Ljajić će prema navodima turskih medija uskoro i zvanično raskinuti ugovor sa Bešiktašem.

U ekipu turskog velikana došao je Miralem Pjanić i to na pozajmicu, a da bi se to desilo Ljajićev status se morao promeniti. Razlog tome je visoka plata koju ima u klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ljajić i Bešiktaš su u sukob došli tokom prošle sezone kada, zajedno sa Hrvatom Domagojem Vidom, nije hteo da pristane na smanjenje plate usled finansijske krize izazvane usled pandemije koronavirusa.

Adem od tada nije dobio mnogo šansi da pokaže šta zna na terenu, a pred početak nove sezone praktično je izbrisan iz svih planova turskog kluba.

Već neko vreme se vodi polemika gde bi Ljajić mogao da nastavi karijeru, a klubovi koju su se spominjali su PAOK, ali i Spartak iz Moskve.

Raskidanjem ugovora, Adem će postati slobodan igrač, pa prelazak u novi klub neće biti problem, iako je prelazni rok završen.

Spartak iz Moskve je trenutno prvi kandidat u trci za Ljajića. Klub iz Moskve je i ranije pokušavao da ga dovede u svoje redove, ali on je tada odbio tu mogućnost.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar