Foto: EPA-EFE/PETER POWEL

Liverpul oslabljen u narednom periodu

Fudbaler Liverpula Trent Aleksander-Arnold odsustvovaće sa terena nekoliko nedelja zbog problema sa tetivom, rekao je trener „redsa“ Jirgen Klop.

PROČITAJTE JOŠ:

Engleski reprezentativac povredio se u sredu tokom utakmice protiv Arsenala u Premijer ligi. On će propustiti i predstojeće utakmice reprezentacije Engleske protiv Švajcarske i Obale Slonovače.

„Trent je van ekipe zbog tetive, pa takođe neće igrati ni za Englesku. To nisu dobre vesti, videćemo koliko će trajati oporavak“, istakao je Klop.

Aleksandera-Arnolda bi u ekipi mogli da zamene Džo Gomez i Džejms Milner.

„Naravno, biće teško zameniti Trenta, ali moguće. Ne znam nijednog igrača koji igra kao Trent, pa će biti teško naći takvu zamenu. Imamo Milnera i Džoa, teoretski možemo da promenimo i sistem, imamo nekoliko opcija. Kada se setimo, Milner je i u prošlosti morao da uskoči kao zamena i bio je izuzetno dobar. Ako ne, možda ćemo ubaciti nekog mladog igrača“.

Takođe, van terena će biti i Mohamed Salah, koji takođe neće igrati za reprezentaciju Egipta. Klop e istakao da Salah ima problema sa stopalom, te verovatno neće biti u konkurenciji za meč za Notingemom.

Liverpul će u nedelju igrati na gostujućem terenu protiv Notingem Foresta, u četvrtfinalu FA kupa, a naredni meč u Premijer ligi zakazan je tek za 2. april, kada će protivnik biti Votford, koji se grčevito bori za opstanak.

BONUS VIDEO Het-trik Kristijana Ronalda za Mančester junajted protiv Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar