Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Povreda Holanđanina.

Štoper Liverpula Virdžil van Dajk povredio se tokom prvog poluvremena utakmice sa Brentfordom u Londonu, u kojoj je njegov tim izgubio rezultatom 3:1. Holanđanina, po svemu sudeći, čeka pauza od nekoliko nedelja.

Pročitajte još

Preliminarni pregledi pokazali su da je povreda zadnje lože nešto teža nego što se očekivalo, što znači da Jirgen Klop neće moći da računa na njega na narednih nekoliko mečeva. Trener Jirgen Klop se nadao da bi Van Dajk uskoro mogao na teren, no do toga neće doći, iako je Nemac rekao prvobitno da je u pitanju lakša povreda.

Liverpul bi bez startnog štopera mogao da nastupi protiv Vulverhemptona u FA kupu, a potom i protiv Brajtona i Čelsija u Premijer ligi. Očekuje se da umesto Holanđanina zaigraju Žoel Matip i Ibrahima Konate.

Liverpul se muči tokom čitave sezone. Navijači „crvenih“ definitivno nisu očekivali ovakav razvoj događaja. Klub koji je pre početka bio jedan od dva glavna kandidata za titulu, nalazi se na čestom mestu, a prvoplasirani Arsenal im beži čak 16 bodova. Klop takođe ima glavobolje i zbog povređenih igrača, ne može da računa na Luisa Diaza, Dioga Žotu, Roberta Firmina i Džejmsa Milnera.

BONUS VIDEO Šta nas čeka u sportskoj 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar