Foto: Printscreen Instagram

Fudbaler Dinama iz Zagreba Lirim Kastrati slavio je 22. rođendan u svom stanu u kom je napravio pravu "korona žurku", pišu hrvatski mediji.

Index javlja da je na rođendanu kod igrača albanskog porekla sa Kosova i Metohije bio i di-džej, te da su među zvanicama bile i manekenke.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve to uprkos zabranama okupljanja i epidemiološkim merama borbe protiv koronavirusa sa kojim ceo region, Evropa i svet muče muku već godinu dana.

Točio se i šampanjac, a Kastrati je već imao problema sa klupskim pravilnikom u decembru kada je bio suspendovan na jednu utakmicu, mada trener Zoran Mamić nije naveo zbog čega tačno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Angie Ang (@angieliciious)

Deo atmosfere sa njegovog rođendana podelila je Anđela Štimac, model za donji veš i kupaće kostime. Index piše da su ona i Kastrati u vezi jer su i Božić proveli zajedno.

Uz nju je na slavlju bila i Stela Opančar, finalistkinja izbora za Miss Universe za 2016. godinu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Angie Ang (@angieliciious)

Inače, Kastrati je u Dinamu od 2020. godine, ima petogodišnji ugovor sa zagrebačkim klubom i važi za jednog od najbržih ofanzivaca u Hrvatskoj.

Inače, on nastupa za tzv. Kosovo jer je rođen istočno od Kosovske Kamenice, nedaleko od administrativnog prelaza KiM kod Vranja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare