Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Argentinski fudbaler Lionel Mesi privlači pažnju gde god da se nađe.

Gotovo da nema kutka na planeti na kom se ne zna za Mesijevo ime koje je gradio dvadesetak godina unazad od dana kada je bio tinejdžer u Barseloni.

PROČITAJTE JOŠ:

Od malih nogu se zna i sa današnjom suprugom Antonelom Rokuco sa kojom ima decu i uz koju nije mogao da ostane na venčanju svoje svastike.

Antonelina sestra Karla Rokuco se udavala, a Rio Negro navodi neke od detalja Mesijevog „bega“ s venčanja u Rozariju.

Mesija nije bilo na ceremoniji u crkvi, ispred koje su postavljene zaštitne ograde i gde se okupilo mnogo ljubitelja poznatog fudbalera.

View this post on Instagram

A post shared by Los Totora™ (@los_totora)

Antonela je na ceremoniji bila sa troje dece, ali bez Lea koji nije došao da ne bi napravio haos i privukao preveliku pažnju. Njegova supruga je stoga sestru na putu do oltara gledala u pratnji obezbeđenja.

Leo se pojavio tek kasnije na privatnoj ceremoniji kada je stajao i uslikan uz muzički bend. Mesi je pre šest godina u Rozariju oženio i Antonelu, sa kojom se upoznao još pre nego što je otišao u Barselonu sa 13 godina.

Tada je ipak morao da se pojavi i na ceremoniji venčanja, a argentinski mediji pisali su 2017. da je zbog svadbe asa Inter Majamija bilo angažovano mnogo policajaca, da bi sve prošlo u najboljem redu.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi Bundeslige u 2023. godini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar