Lionel Mesi
Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Fudbaler Intera iz Majamija Lionel Mesi rekao je da se oseća mnogo bolje i da se nada da će igrati u prijateljskoj utakmici u Tokiju protiv Visel Kobea.

Mesi u nedelju nije igrao za Majami u Hong Kongu u prijateljskoj utakmici protiv ekipe iz lokalne lige, što je najlutilo vlasti, organizatore i navijače, koji su tražili da im se vrati novac.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe, utakmicu je zbog problema sa kolenom protipustio i Luis Suarez.

Mesi, koji je retko pričao sa medijima otkako je u julu prešao u Inter, pojavio se na konfereniji za novinare održanoj u luksuznom hotelu u Tokiju, najverovatnije pod pritiskom organizatora da se obrati uoči utakmice.

„Osećam se veoma dobro u odnosu na prethodnih nekoliko dana. Zavisi kako će biti na treninzima, a da budem iskren, još ne znam da li ću moći da igram. Ali osećam se mnogo bolje i zaista želim da igram“, rekao je Mesi.

Argentinski fudbaler dodao je da nije mogao da igra u Hong Kongu zbog problema sa preponom.

„Nisam imao sreće što nisam mogao da igram u Hong Kongu. Nažalost, u fudbalu, razne stvari mogu da se dogode tokom utakmice, da se dogode povrede. Šteta je jer uvek želim da učestvujem, želim da budem tamo, čak i više kada se radi o utakmicama u kojima putujemo daleko, gde su ljudi uzbuđeni što će gledati naše mečeve“, naveo je on.

„Nadam se da mogu da se vratim i odigram utakmicu u Hong Kongu. Šteta je što nisam mogao da učestvujem“, rekao je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Utakmica Intera i japanske ekipe Visel Kobe igra se u sredu i poslednja je na turneji ekipe iz Majamija.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar