Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Predsednik Liona Žan-Mišel Ola izjavio je da već postoji termin za meč osmine finala Lige šampiona između francuske ekipe i Juventusa.

Ola je izjavio kako će se revanš meč igrati 7. avgusta, i to na stadionu u Torinu, ali bez prisustva publike.

U prvom meču, igranom 26. februara, Francuzi su slavili sa 1:0 pogotkom Lukasa Trusara.

Kao što je poznato, revanš meč nije odigran zbog pandemije koronavirusa, a po objavi da je fudbaler italijanskog prvaka Danijele Rugani pozitivan na koronavirus.

„Potvrđeno mi je da će se meč sa Juventusom igrati 7. avgusta u Torinu bez publike“, rekao je Ola za „RTL Frans“.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je i da je UEFA planirala da preostele mečeve u Ligi šampiona i Ligi Evrope završi u avgustu, ali ništa zvanično nije objavljeno.

Do sada, francuska Liga 1 je jedina od pet evropskih liga koja je proglasila završetak sezone. U međuvremenu, Bundesliga, Serija A, La Liga i Premijer  liga dogovaraju kako će biti sprovedene mere zaštite ukoliko se takmičenja nastavi za nekoliko nedelja.

S druge strane, Ola i ljudi iz uprave Liona se nadaju da će Liga 1 preinačiti odluku o završetku sezone. U suprotnom, to se loše može odraziti na nastup ekipe u završnici Lige šampiona.

„Ako naša žalba ne bude prošla u vezi završetka sezone u Ligi 1, Lion i PSŽ će biti masakrirani od daleko spremnijih ekipa“, poručio je Ola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar