Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, oglasio se pošto je u Nionu određeno ko bi mogao da bude protivnik šampiona Srbije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Voljom žreba, crveno-beli će 25. ili 26. avgusta igrati kao gosti protiv boljeg iz okršaja Dinama iz Tbilisija i FK Tirane.

PROČITAJTE JOŠ:

Mrkela je na vest iz Niona reagovao očekivano, rekavši kako treba prvo završiti posao u startnoj rundi kvalifikacija protiv ekipe Evrope sa Gibraltara.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezda može kroz Albaniju do Lige šampiona

„Još je rano govoriti o potencijalnim rivalima u drugom kolu, jer pre svega moramo da prođemo prepreku u prvom. Takođe, ne znamo ni ko će nam biti rival jer i njih očekuje direktan duel. Svakako, više bi nam odgovaralo da smo domaćini, ali verujem da kada nema publike to ne pravi toliku razliku iako nas očekuje teško gostovanje. Međutim, fokusirani smo na obeveze koje nas prvo očekuju. Znamo koji su naši ciljevi, ali idemo korak po korak“, izjavio je Mrkela.

Bez obzira što su crveno-beli favorit u prvom kolu protiv Evrope, u Ljutice Bogdana ništa ne prepuštaju slučaju.

Evropa je proteklu sezonu završila bez poraza, sa samo jednim remijem, uspeli su da iza sebe ostave ekipu poznatiju ekipu, Sent Džozefsa.

Evropu je prošle godine u kvalifikacijama zaustavila Legija iz Varšave (0:0, 0:3).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar