Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Trojica fudbalera Lestera zaražena su koronavirusom, saopšteno je danas iz redova engleskog premijerligaša. Oni se već nalaze u izolaciji.

Koronavirus ne prestaje da se širi, pa je tako posle Italije i Španije, upaljen alarm i u Engleskoj. Trojica fudbalera Lestera imaju simptome, zbog čega su udaljeni od ostatka tima i smešteni su u izolaciju.

„Tačno je, trojica naših fudbalera iz prvog tima imaju koronavirus, nakon što su testirani i nalaze se dalje od ostalih saigrača“, rekao je menadžer „lisica“ Brendan Rodžers.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Rodžers i niko iz kluba nije želeo da otkriva o kojim fudbalerima je reč. Istakli su samo da će klub pratiti proceduru, kao i da je Lester spreman za naredni meč Premijer lige s Votfordom koji je zakazan za subotu od 13.45.

„Bila bi sramota da odlože meč s Votfordom, ali zdravlje navijača je na prvom mestu, to je najvažnije“, izjavio je Rodžers.

Podsetimo, zaostali meč Mančester sitija i Arsenala koji je trebalo da bude odigran u sredu uveče, odložen je zbog koronavirusa jer su „tobdžije“ igrale u Ligi Evrope s Olimpijakosom, čiji je vlasnik zaražen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram