Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Strašan je fudbaler Leonardo da Silva Souza koji je maestralnim partijama, driblinzima, golovima i asistencijama ušao u srca navijača Partizana. Ipak, nakon što je otišao iz Humske u Saudijsku Arabiju upao je u tešku depresiju, a sudeći prema fotografiji koju je objavio iz bolničkog kreveta, izgleda da je pokušao da se ubije!?

Fantastični brazilski fudbaler je iz bolničke postelje poslao misterioznu poruku, koja aludira da je pokušao da digne ruku na sebe, ali mu se prikazao Bog, pa je odustao u poslednjem času.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da je Leonardo još iz perioda dok je igrao za Partizan ostao poznat po čudnim porukama, sve treba uzeti s dozom rezerve. Možda je samo u pitanju operacija, pa se oglasio na tako čudan način.

Partizan gostuje Zlatiboru

Mučio se Partizan u Moldaviji protiv ekipe Sfintul George, a večeras (19.00) očekuje ga gostovanje Zlatiboru, još jedne ekipe koja će verovatno bunkerom pokušati da izbegne poraz. Dvojka je 1,25, a pobeda Partizana bez primljenog gola (Sigurna pobeda) nosi kvotu 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zlatibor – Partizan.

„Odlučio sam da podelim moj bol s vama. Prošla je skoro cela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao, bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim. Ne želim da ulazim u detalje, ali bio sam blizu da odustanem, dignem ruke od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vreme da stanem, da pravi šampioni uvek na kraju završe na vrhu. Predsednik kluba mi je dosta pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča“, oglasio se na Instagramu Leonardo.

Nica preti PSŽ

Dva poraza u prva tri kola ima PSŽ, a ako Parižani ne slave danas (13.00) na gostovanju Nici upaliće se crvena lampica na Parku prinčeva. Kvota na dvojku je 1,50, dupla šansa 1X je 2,55, a 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nica – PSŽ.

Brazilac koji ima 28 godina trenutno član je Šabab Al-Ahlija.

 

View this post on Instagram

Deus venho aqui dividir um pouco da minha dor com você!! Foram quase 1 ano de sacrifício. Aonde so eu e você sabia da minha dor,, passei messes de angústia e frustração aonde só eu sabia o tamanho da gravidade!! Mais eu tentei Des do primeiro momento em tentar ajudar e pensar que nada estava acontecendo!! Mais chegou uma hora que não poderiam mais me enganar!!! Tudo que eu passei foram para ajudar as pessoas que eu mais amo!! Mais isso não foi o suficiente!!! Passei momentos de angústia e frustração tendo que lidar com muita coisa situação delicada que não preciso entrar em detalhes..nesse período que passei de angústia e frustração angústia!!juro que queria abandonar tudo!! Mais Deus falou falou comigo!! Que essa não era minha hora de parar!! Porque o verdadeiro campeão ele sempre termina por cima!! Mais aqui eu venho agradecer a uma pessoa especial para mim o nosso presidente que me ajudou do começo a fim dessa história @khalifasaeed Thank you again for everything?? hoje começa uma nova história novamente⚽️???? sempregosteidosmaioresdesafioqueavidacolocouwmmeucaminho????? o campeão está voltando com Deus coração❤️? irei surpreender muita gente amém senhor

A post shared by Leonardo Souza (@leo42) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare