Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Legenda Arsenala Ijan Rajt tražio je od menadžera tog kluba Mikela Artete da otpusti nekoliko igrača, kako bi tim pred nastavak sezone zaigrao bolje.

Rajt je poručio Arteti da pusti Vilijana, Seada Kolašinca, bosanskog internacionalca i Škodrana Mustafija, Nemca albanskog porekla iz Makedonije.

PROČITAJTE JOŠ:

Arsenal je ove sezone na 15. mestu Premijer lige sa samo 14 bodova i to u trenutku pred meč sa Čelsijem koji dodatno može da ga pogura nadole.

Za vreme dok se „tobdžije“ muče, Vilijan ne ispunjava očekivanja, odbrana sa Mustafijem je slaba, a u veznom redu nema Mesuta Ozila, koji sedi na klupi.

Britanci stalno podsećaju da nemački igrač prima 350.000 funti nedeljno, pa je Rajt i Ozila označio kao višak u ekipi koju predvodi Arteta.

„Voleo bih da igrači poput Emil Smit Roua i Džoa Viloka dobiju šansu. Ako gledate Vilijana, sa njim boljitka nema, jer ne igra dobro. Zašto plaćaš igrači kao što su Kolašinac i Mustafi? Radije bih video Salibu, koji igra za tim do 23 godine. Pre bih probao nekog drugog. Što se tiče onih ljudi iz uprave: dajte Mesutu Ozilu novac ako ga već ne puštate da igra, pa ga onda pustite da ide. Isto je i sa Kolašincem i ovim igračima koji ne služe ničemu. Arteti su potrebni igrači koji doprinose“, rekao je Rajt.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram