Le Talek
Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Damijen le Talek, francuski defanzivac, mogao bi uskoro da dobije rusko državljanstvo, ali i da se vrati u državu u kojoj je igrao pre dolaska u Beograd.

Le Talek, bivši igrač Crvene Zvezde, pre dolaska u Ljutice Bogdana godinu i po dana branio je boje ruske Morddovije, a tokom angažmana u Rusiji upoznao je i suprugu Kristinu Šindjasovu sa kojom je dobio sina.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog braka sa ruskom manekenkom Le Talek bi mogao da dobije rusko državljanstvo, a prema saznanjima Sport.ru francuski univerzalac mogao bi uskoro i da ponovo obuče dres nekog ruskog kluba, s obzirom na to da je za njega interesovanje pokazao Dinamo iz Moskve.

Usled ranije završene sezone fudbaler Monpeljea već je na odmoru, a period tokom pandemije koronavirusa provodi u prestonici Rusije gde ima stan.

Upravo zbog činjenice da se u Rusiji oseća kao kod kuće, Moskovljani se nadaju da će uspeti da postignu dogovor sa iskusnim fudbalerom. Ipak, otežavajuća okolnost mogao bi da bude dogovor sa Monpeljeom sa kojim Le Talek ima ugovor do 2022. godine.

Sastavite i vi idealnih 11 Partizana i Crvene zvezde!

Sportska redakcija Nova.rs je pripremila serijal u kom će pokušati da, uz pomoć vas i navijača večitih rivala iz raznih oblasti društvenog života, dođe do najboljih timova u istoriji dva najveća srpska kluba. U komentarima na vest nam šaljite svoje najbolje timove ili na email [email protected], pa će i vaši izbori na kraju uticati na konačan izgled najboljih sastava večitih rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar