Foto: Profimedia

Nema predaje.

Fudbaleri TSC-a ubedljivo su poraženi u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su šanse za prolaz svedene na minimum, trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić ističe da nema predaje.

„Čestitam Bragi na zasluženoj pobedi. U fudbalu, sportu, nikada ne smete da se predati, tako da nećemo da kažemo da je sve izgubljeno za nas. Žao mi je što smo primili treći gol, olakšali smo protivniku i to u delu utakmice kada smo igrali bolje. U drugom poluvremenu smo bili bolji nego u prvom. Čestitao bih mojim igračima, dali su sve od sebe protiv velikog protivnika. Da bi se pobedilo nije dovoljno samo to želeti. Braga je pokazala da je ekipa sa mnogo kvaliteta, sa igračima visoke klase, vrednosti i potencijala. Ona je kao Zvezda i Partizan u Srbiji“.

TSC je imao veliku šansu da na 2:0 smanji zaostatak, ali je Pantović promašio veliku šansu.

„To je hipotetičko pitanje. Ali, jasno je da bi nam taj gol dao krila, u utakmici u kojoj nismo lako stvarali šanse. I kada je najzad napraviš, moraš da postigneš gol. Da budemo realni, imali smo tu veliku šansu za kojom možemo da žalimo, ali imala je i Braga još dobrih prilika“.

Revanš je za nedelju dana kada će TSC biti domaćin. U slučaju podviga i plasmana u plej-of, tamo tim iz Bačke Topole čeka pobednik dvomeča Olimpik – Panatinaikos. U slučaju poraza TSC direktno ide u grupnu fazu Lige Evrope.

BONUS VIDEO Opsadno stanje na ulicama Atine posle ubistva navijača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar