Lazar Marković, Foto: Starsport

Zna se šta je glavni cilj.

Fudbaleri Partizana su u sredu na svom terenu pobedili Loznicu sa 2:0, i tako su se plasirali u polufinale Kupa Srbije.

Kapiten Partizana Lazar Marković rekao je da će se ekipa pripremiti što je bolje moguće za meč sa Čukaričkim, kao i da je prioritet titula u Super ligi Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„U nedelju igramo protiv jedne dobre ekipe, protiv ozbiljnog trenera. Pripremićemo se što je bolje moguće. Nama je prioritet titula i Partizan igra svaku utakmicu na pobedu, ko nije igrao u Partizanu ne zna šta je pritisak i na terenu i van terena što je i normalno pošto smo veliki klub tako i treba da bude. Spreman sam da završimo započeto, da osvojimo titulu, mislim da je moguće i idemo samo jako!“, rekao je Marković, preneo je klupski sajt.

Marković je pri samom kraju prvog poluvremena duela sa Loznicom postigao drugi gol za Partizan, a istakao je da je teško igrati protiv ekipa koje se brane.

„Protiv svake ekipe je teško, pogotovo kada se povuku pozadi kao što je naš protivnik uradio, ali mi respektujemo svakog, svako ima svoj stil i mi smo zadovoljni što smo prošli dalje iako nam je ovo sekundarno takmičenje. Nama je prioritet titula, ali igramo da što dalje doguramo i da osvojimo Kup naravno“, dodao je kapiten crno-belih.

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da je svaka utakmica u Kupu važna.

„Bilo je u nekim trenucima teško, ali kada smo postigli gol onda je sve bilo mnogo lakše“, istakao je strelac vodećeg gola u meču protiv Loznice.

Gomeš je dodao da njegov tim ne očekuje ni malo lak duel na Banovom brdu.

„Još jedan ni malo lak meč nas očekuje kao što su bili i prethodni, ali mi smo spremni“, rekao je Gomeš.

Partizan će u nedelju gostovati Čukaričkom, u poslednjem 30. kolu regularnog dela Super lige Srbije.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 78 bodova, koliko ima i vodeća Crvena zvezda, koja ima bolji medjusobni skor i bolju gol-razliku.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde pevali Stanojeviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar