Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Lautaro Martinez, fudbaler Intera od sledeće sezone bi trebalo da igra za Atletiko Madrid, javila je španska Marka u petak.

Bar godinu dana unazad su ga mediji povezivali sa Barselonom, sporadično i sa Real Madridom, a Nikola Ventola, nekadašnji fudbaler i sada biznismen tvrdi da ni od jednog, ni od drugog kluba nema ništa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Evo bacam jednu bombu. Lautaro Martinez će otići u Atletiko Madrid. Sve je završeno da on ode tamo. Rekli su mi da će tamo i da je sve gotovo, pa da će imati i dobru platu“, rekao je Ventola u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem.

Samo nekoliko dana ranije, agent Alehandro Kamano je istakao da je Martinez igrač Intera i da još uvek ima dvogodišnji ugovor sa tim klubom.

S obzirom na to da je Inter postao šampion Italije, taj klub je prioritet. Međutim, Inter je i u finansijskim problemima, zbog čega bi mu dobro došao novčani priliv od prodaje igrača.

Atletiko ima Luisa Suareza, ali osim njega nije sigurno šta će se dešavati sa Žoaom Feliksom, koji ne igra u skladu sa očekivanjima i cenom plaćenom za njega.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar