Veliki intervju sa Nenadom Lalatovićem mogli ste nedavno da pročitate na Nova.rs, sada je na red došao i Penâl sa trenerom koji je obeležio prethodnih pet godina u srpskom fudbalu.

Lalatović je govorio o nepristojnim ponudama, raskolu sa Nikolom Lazetićem, ali i teškim trenucima u Vojvodini, sa kojom je ovog leta osvojio Kup Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Finansijska situacija nije sjajna u klubu, igračima se duguje mnogo novca, a Lalatović se za njih borio i javnim nastupima posle utakmica.

Oglasili su se i navijači Vojvodine, otvorenim pismom protiv Dušana Bajatovića, a čak je i Lalatović potkačio upravu i vladajuće strukture koje su se fotografisale sa peharom, ali nisu umele da se oduže igračima.

U novoj epizodi Penâla, čekaju vas detalji rastanka sa Nikolom Lazetićem, ucene, ambiciozni roditelji koji pokušavaju da guraju svoju decu u prvi tim, komična imitacija Ivice Tončeva i neočekivani susreti sa navijačima Partizana koji ga cene.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)