Lalatović
Foto: Nenad Mihajlović/Starsport

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan kako je izgledala njegova ekipa u remiju sa Čukaričkim (1:1), kao i da misli da je u prvom poluvremenu morala da reši utakmicu.

„Posle dva i po meseca pauze, ovo izgleda dobro. Ostalo je da imamo osam bodova više od Čukaričkog, što je jako bitno, sa ovim bodom smo 90 odsto obezbedili Evropu i to je nama cilj“, rekao je Lalatović posle utakmice u Novom Sadu.

Vojvodina je igrala 1:1 sa Čukaričkim i u Superligi zauzima treće mesto sa 56 bodova, šest više i utakmicom više u odnosu na četvrtoplasirani TSC.

PROČITAJTE JOŠ

Kada je reč o duelu sa Čukaričkim, Lalatović je naveo da je zadovoljan prvim, ali ne i drugim poluvremenom.

„Prvo poluvreme je bilo stvarno izvanredno, agresivno smo stajali, imali smo veću slobodu dok smo imali snage i svežine da lopta ide i da se igrači non-stop kreću bez lopte. Uspeli smo i da damo gol i u prvom poluvremenu smo morali da rešimo utakmic, imali smo tri-četiri izgledne šanse. Čuka je u drugom poluvremenu bila bolja, moji igrači su se povukli, iako to od njih nisam tražio“, dodao je trener novosadskog kluba.

Pohvalno je govorio o Čukaričkom, za koji je rekao da je izvanredan tim.

„Dragan Obradović je napravio stvarno dobre stvari, imaju sjajne igrače. Oni apsolutno zaslužuju da igraju u Evropi. Da li će igrati, ne znam“.

Vojvodini predstoji duel sa ekipom Mladosti iz Lučana u Kupu Srbije.

„Lučani će igrati sa petim timom protiv Partizana, to je sigurno, čuvaju se za nas. Tokom dva meseca se spremaju samo za Vojvodinu. Ne znam da li će im se to isplatiti. Ja sam se pripremao za Čukarički i tek sada se pripremam za Lučane“, rekao je Lalatović.

Utakmica Mladost – Vojvodina u četvrtfinalu Kupa Srbije igraće se u sredu u Novom Sadu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar