Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović produžio je ugovor sa tim klubom do juna 2021. godine.

Tim povodom oglasio se predsednik Vojvodine, Vojislav Gajić.

„Bez obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo“, rekao je Gajić.

PROČITAJTE JOŠ:

U prethodnih godinu dana, kako je rekao, mnoge stvari su se pomerile unapred, „a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više“.

„Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope“.

Ipak, sav fokus Vojvodine trenutno je na preostalim mečevima u tekućoj sezoni.

„Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Lalatovićem. Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan. Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba“, kazao je on.

Predsednik Vojvodine je naveo da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspešnijim nego što je danas.

„Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Između nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Lalatović i rezultat koji je ostvario“, rekao je Gajić.

„Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje“, poručio je predsednik Vojvodine.
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar