Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Nenad Lalatović revoltiran je novim dešavanjima u Vojvodini, gde ga je kritikovao predsednik Dragoljub Samardžić.

Najavio je Samardžić „disciplinske mere“ jer je Lalatović kritikovao suđenje, pa je jasno da mladi stručnjak nema baš puno poverenje nove uprave.

To potresa ekipu pred meč sa Partizanom u utorak, u 25. kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je bilo više reči o ovome nego o meču protiv crno-belih.

“Biće ovo zanimljiva konferencija. Moje nikad nisu dosadne. Sad cela Srbija čeka da čuje šta će Lala da kaže… Ali biću nežan“, rekao je Lalatović na početku konferencije za medije.

Odmah se zapitao kako misle da gsa kazne.

“Na osnovu čega da me kazne? Ne znam šta sam uradio da budem kažnjen. I mene je zbunilo, bio sam u šoku kad su mi novinari rekli, jer mi niko ništa nije nagovestio. To se očigledno odlučilo iza zatvorenih vrata. Ugovor mi ističe za dva meseca, ako se plaše da se ugovor sa mnom produži – ne mora ako to ne žele. Ja ostajem samo ako svi to budu želeli. Ako me deo uprave ne bude želeo nema problema. Ne moraju ovako da se brukaju. Da pred ovako bitnu utakmicu remete igrače. Da sad oni razmišljaju o meni. Jer moji igrači su vezani za mene, kao i ja za njih. Svi dolaze u kancelariju kod mene pitaju: ’Šefe, šta se dešava. Šta ste pogrešili“, počeo je Lalatović priču na konferenciji dan pred meč sa Partizanom.

Još jednom je o finansijskom momentu govorio Lalatović.

“Ja kažem javno: ništa nisam uradio. Nikog nisam blatio, ni pomenuo imenom. Jedina moja greška je što sam tražio pare za ove ljude koji rade ovde, za igrače. Možda se tu neko uvredio, možda se neko pronašao u tim rečima. Kad sam pričao tada pare nisu date. Sad su dobili neke pare. Zaposleni u klubu su na neki način to očekivali od mene. Ja znam da to nije na meni. Ali nisam naštetio mom klubu. Ja Vojvodinu volim. Prvi put su sa mnom igrali Evropu, sad kad sam se vratio, opet nije bila sjajna situacija. Nenad Lalatović je pomogao i te kako Vojvodini, da igra kvalitetan fudbal, da osvoji trofej, da igra Evropu. Da svaki navijač bude srećan… Ne znam šta oni žele sa mnom. Niko mi ništa još nije rekao. Jeste mi predsednik onako u prolazu rekao: ’Nemoj ti da pričaš, to nema veze s tobom’. Niko me nije zvao. Nek sazovu Upravni odbor, da sednemo, popričamo, nek kažu ’ovo iskače iz tvog dela posla’. Nema problema“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar