Trener Vojvodine Nenad Lalatović nastavio je rat sa klubom pa je na konferenciju za štampu posle utakmice protiv Mačve doveo celu ekipu kojoj se već nekoliko nedelja duguje novac.

Bivši trener Crvene zvezde nedavno je pozvao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se pozabavi situacijom u klubu, a nije se smirio ni posle pobede nad Metalcem pa je na konferenciju za štampu doveo čitav tim.

Time je želeo da pokaže kako se ekipa, uprkos brojnim problemima, bori do samog kraja za novosadske crveno bele.

„Ovi igrači su ponos kluba, svi treba da se ugledaju na njih. Puštaju krv za ovaj grb. Želim da im se zahvalim i želim da kažem da sam preponosan što sam vaš trener. Želim da zahvalim i vašim roditeljima što su napravili ovakve junake. Vi ste heroji Novog Sada“, poručio je Lalatović.

Lalatović je poslao poruku i „ljudima iz fotelja“.

„Svi oni, što sede u foteljama i voze skupocene automobile i što su im frižideri puni, rado bih im ispraznio te frižidere i napunio vama, zaposlenima u klubu, ljudima koji čiste i koji će sada morati da peru ove dresove. Duguju se tri premije, dve plate, nekima i četiri. To je sramota i o tome ne sme da se ćuti. Ja se ne borim za bogate ljude, ja ih molim da daju siromašnijima. Daću sve od sebe da svaki zaposleni dobije platu i boriću se za to do kraja“, rekao je Lalatović i odbacio mogućnost da ekipa stupi u štrajk uoči lokalnog derbija protiv Spartaka iz Subotice, a zatim nastavio.

„Naravno da ćemo igrati, a ja sam siguran da će do četvrtka sve biti isplaćeno“, rekao je na kraju Lalatović na šta je od pristunih fudbalera nagrađen aplauzom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare