Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Trener fudbalera Vojvodine, Nenad Lalatović, rekao je da ne planira da ide iz kluba prerano jer ima ugovor do leta.

Vojvodina je dobila novu upravu i predsednika, a Lalatović je naveo šta sve očekuje.

PROČITAJTE JOŠ

„Uprava kluba je dala jedan deo novca, to su tri premije, oko 10 igrača koji su imali ugovor dobilo je nagradu za Kup. Ostalo je ono najbitnije, to nije dato, i to sam potencirao, nisu date plate, nisu date rate. Rate su deo plata koje igrači treba da dobiju. To još nije dato, imam obećanje da će to da se isplati. Manje-više mi igrači, sebe ne stavljam tu. Stvarno mnogo vremena provodim sa ljudima u klubu, juče sam sedeo sa njima, pio čaj, kažu oni „šefe, dođite češće kod nas, dignete nam atmosferu“. Rekli su mi da vratim osmeh na lice. Ja volim njih da oraspoložim, žao mi je kad vidim da su neraspoložene. Mnogo čine za naš klub. Jednostavno, drago mi je što imamo novog predsednika, čestitam mu, od srca“, rekao je Lalatović, dodavši da su plate bile redovne tokom mandata prethodnika Gajića.

Napravio je Lalatović i paralelu.

„Kad jednom odem odavde, i taj novi trener, neće moći lako da nasledi mene, postao sam trener sa najviše pobeda u istoriji kluba, neće biti lako ni Samardžiću. Ali on je izabran i čestitam mu, mogu da ga zamolim da pokaže svima zašto je tu gde jeste“, dodao je Lalatović.

On je izneo i kakva su konkretna dugovanja.

„Zaposlenima se duguju četiri plate. Ne moraju odmah da daju sve, neka daju barem dve. Dolazi Nova godina, praznici. Lepo je da okitiš jelku, lepo je dati detetu čokoladu, napraviti večeru za Novu godinu. Zato kažem ovo za zaposlene, oni žele samo da im frižideri budu puni i sa decom da proslave praznike“, poručio je Lalatović, koji je potvrdio da ostaje u klubu do leta, kada mu ističe ugovor.

Ujedno, rekao je da tek očekuje sportskog direktora, kako bi se posvetio prelaznom roku.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar