Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Teške reči uoči derbija u borbi za opstanak.

Tokom vikenda se nastavlja Superliga Srbije, a pored plej-ofa se igra i plej-aut u kojem se timovi bore za opstanak.

PROČITAJTE JOŠ

Posebnu pažnju privlači susred između Radničkog Niša i Mladosti GAT zbog dvojice trenera.

Dugogodišnji saradnici i veliki prijatelji Nenad Lalatović i Dragan Šarac naći će se preko puta jedan drugog, a to je Lalatoviću teško palo zbog čega je otvorio dušu.

Naime, Lalatović je gde god da je radio vodio Šarca sa sobom i smatra da je potez njegovog doskorašnjeg saradnika izdaja.

Šarac je bio dugogodišnji pomoćnik i veliki prijatelj Lalatovića, ali nakon što je dobio otkaz na Čairu u martu, Šarac je ostao i preuzeo kormilo, što je temperamentnom treneru zasmetalo i nazvao je takav potez izdajom.

„Posle smrti moje majke i razvoda braka, to mi je najteže palo. Od nekog koga sam toliko voleo, vodio ga svuda sa sobom, napravio mu ime i prezime i omogućio da zaradi toliko novca, zaslužio sam makar toliko da me nazove i kaže kakve planove ima“ rekao je Lalatović za Žurnal.

Kako kaže, oprostio je Šarčev potez, ali nije zaboravio.

„Moglo je sve da se završi na mnogo dostojanstveniji način, jer sam ga, čak, i ja molio da počne da radi sam. Ovakav njegov potez za mene je dno dna, praštam mu, ali nikada neću zaboraviti to što mi je učinio“ završio je Lalatović.

On je podsetio šta je učinio za njega.

„Štagod da se na utakmici de si, čak i da nas Radnički pobedi 5:0, ono što mi je Šarac uradio ne bih učinio ni najvećem neprijatelju. Čitava Srbija dobro zna da sam ga 11 godina čuvao i izdržavao, bio mu brat, otac i majka i to u najtežim životnim trenucima. Uz to, upisao sam ga uz pomoć svo- jih veza i poznanstava moje porodi ce u Fudbalskom savezu Crne Gore na PRO licencu, zaposlio mu suprugu… Morao je tad da pokaže da je čovek, a on to nije uradio. Zajedno sa Bratićem, Vješticom, Jovanićem i sa mnom je došao u Radnički i morao je da ode s nama. Da je to učinio, niko mu ni reč ne bi rekao i ne bi bio nikakav problem da mi je onda rekao da želi da radi sam. Ovako, izdao je sve nas i ostao u Nišu kako bi dobio posao. Ujeo me je za srce, ali mu ne želim ništa loše. Naprotiv “ naglasio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i „fenjeraša“ Mladosti igra se u petak sa početkom u 17.00.

BONUS VIDEO Ronaldo iznerviran, Stojković bacao opremu u publiku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar