Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović uveren je da je njegvov tim zaslužio bar bod u Humskoj.

Partizan je u 27. kolu Superlige na svom terenu slavio sa 1:0 protiv Spartaka, golom Sameda Baždara u 21. minutu meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su se time primakli večitom rivalu Crvenoj zvezdi na četiri boda minusa na tabeli i drže drugo mesto.

„Nedostajalo je hrabrosti u završnici, više vere u sebe. Mislim da danas nismo zaslužili da izgubimo, iz jedog šuta smo izgubili utakmicu i mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji protivnici. Bili smo opasniji kad smo krenuli u formaciji 4-3-3, visio je gol Partizanu i jednostavno nismo imali te sreće i te hrabrosti u završnici da rešimo utakmicu i uzmemo bar jedan bod. Nemam šta da zamerim momcima, dali su sto posto sebe, a Partizan ako je bio bolji… Mislim da nije, ali ako je bio bolji, onda je to za taj jedan gol“, rekao je Lalatović posle utakmice za Arenu.

Njegova ekipa je bolje igrala u drugom, nego u prvom poluvremenu, a u završnici meča je propustila i nekoliko solidnih šansi da zapreti.

„Dobro, drugo poluvreme jeste putokaz za dalje. U prvom smo iz jednog šuta bukvalno, ispustili loptu i dali su gol. U drugom smo napadali, oni su i odugovlačili i bili su zadovoljni sa tih 1:0, mi nismo, želeli smo i hteli, nismo uspeli, idemo dalje“, zaključio je Lalatović. Spartak sada drži 10. mesto tabele sa 31 osvojenim bodom.

BONUS VIDEO: Duljaj posle meča Partizan – Spartak

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar