Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 2:0, pa je zadovoljan bio trener Dejan Stanković, za razliku od Nenada Lalatovića.

„Fenomenalna utakmica protiv druge ekipe u Srbiji. Bilo je ovo teško gostovanje, ali mislim da svi zaslužuju pohvale. Ovo su važna i teško izvojevana tri boda. Dobro spremljena, a potom i „predstavljena“ utakmica na terenu od strane igrača. Čestitam im na pobedi, zaslužili su je u potpunosti“, počeo je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ

Gust raspored ima Crvena zvezda, ali Stankoviću je najbitnije da se u duelu niko nije povredio.

„Svaki meč je priča za sebe. Važan je bio i današnji duel sa Vojvodinom, a isto tako će biti i protiv Genta. Nisam doživeo susret sa Vojvodinom kao uvertiru u nešto. Umor je prisutan i biće ga, jer su se igrači mnogo potrošili. Meni je ipak najvažnije da se niko nije povredio. Ostaje nam da radimo na oporavku i da se što bolje spremimo za četvrtak“, zaključio je Stanković.

Njegov kolega, Nenad Lalatović, imao je zamerke.

„Zameram na dva primljena gola. Gajić se nameštao, niko nije izašao, potom je Đuričin uklizao Nikoliću iako je lopta izlazila van terena. Borjan je spasao utakmicu, odbranio je udarac našem igraču. Dok je Zvezda iz dva udarca postigla dva gola. Nisu postigli gol iz igre, već iz naših grešaka. Ne smemo da primamo tako naivne golove“, kritičan je bio Nenad Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar