Mino Raiola
Mino Raiola Foto: Imago sportfotodienst / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Svašta se izdešavalo ovih dana u Italiji, na kraju je porodica rešila sve dileme

Jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata Mino Rajola preminuo je u Milanu u 55. godini života.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovoga puta porodica je potvrdila tužne vesti.

„U nemerljivoj tugi delimo vest o smrti najvećeg fudbalskog agenta koji je ikad postojao. Mino se borio do kraja sa istom snagom koju je ulagao za pregovaračkim stolom da bi branio svoje igrače. Po običaju, Mino nas je učinio ponosnima i to nikad nije shvatio. Mino je dirnuo mnoge živote svojim radom i napisao je poglavlje u istoriji modernog fudbala. Zauvek će nam nedostajati“, pišu iz porodice Rajola i dodaju:

„Zahvaljujemo svima na velikom doprinosu i podršci tokom ovih teških vremena i tražimo poštovanje za privatnost porodice i prijatelja u momentu tuge“.

Pre samo dva dana poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri među prvima je objavio vest da je Rajola preminuo. Novinari širom sveta i iz najpoznatijih i najkredibilnijih medija preneli su te informacije. Međutim, u roku od samo nekoliko minuta fudbalski insajder Fabricio Romano objavio je razgovor sa doktorom iz bolnice u Milanu u kojoj se Rajola lečio.

„Besan sam zbog telefonskih poziva pseudo-novinara koji spekulišu o životu čoveka koji se bori da preživi“, rekao je doktor pre dva dana.

Ubrzo su počeli da se šire demanti o smrti, a na zvaničnom Tviter profilu Mina Rajole stigla je i potvrda da se bori za život.

„Trenutni zdravstveni status za one koji se pitaju: ljut, jer me drugi put u četiri meseca ubijaju. Izgleda da su takođe u stanju da me reanimiraju“, pisalo je na Rajolinom Tviteru 28. aprila.

Mnogi fudbaleri koje zastupa Rajola digli su glas protiv novinara, a među njima je bio i Mario Baloteli, poznat po mnogobrojnim skandalima kako na terenu tako i van njega. Italijanski mediji preneli su informacije da je Rajolu u bolnici posetio i Zlatan Ibrahimović. Šveđanin je sa poznatim menadžerom sarađivao skoro od početka karijere.

Ipak, nakon dva dana konfuzije, vesti o smrti su potvrđene, a Rajola je izgubio bitku sa bolešću, koja ga je mučila nekoliko meseci. Navodno je imao problem sa plućima.

BONUS VIDEO Sahrana Moce Vukotića, fudbaleri Partizana i Stanojević nosili kovčeg

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar