Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, istakao je da veruje Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, da će se obračunati sa fudbalskom mafijom.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je da veruje Vučiću da će pohapsiti mafiju u srpskom fudbalu.

„To apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50 odsto, nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas. Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji onda bi trebao da vlada dokle god želi. Ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo. Neka vlada još 50 godina. Držim mu palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere“, rekao je trener Vojvodine.

Imao je nekadašnji trener Radničkog komentar i na trenutnu situaciju „Reala sa Nišave“.

„U tom klubu proveo sam sjajnih godinu dana i pretrpeo samo dva poraza. Imali smo fenomenalan tim. Radnički je veliki klub, kao i grad Niš, bilo bi nezasluženo da ispadne u Prvu ligu. Klub sa takvom tradicijom, stadionom i navijačima, kao i upravom, ne zaslužuje da ispadne. Od sveg srca mu želim opstanak. Pričao sam i sa igračima, verujte mi, gospodina Tončeva mogu da vole ili ne vole, ali je gospodin za mnoge ljude koji vode klubove u Super ligi. Radnički nijedan dinar ne duguje igračima. Čak je i dao plate unapred i svaka čast gospodinu Tončevu na tome, kažu mi da je sad situacija bolja nego kada sam ja bio. A tada je bilo odlično. Kao Radničkom, isto tako ne želim da ispadne i Novi Pazar, jer je to fudbalski grad, sa sjajnim navijačima. Bilo bi grehota za naš fudbal da ispadnu takva dva kluba“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare