Foto: Starsport

Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, rekao je da je ponosan na svoje fudbalere zbog plasmana u finale Kupa Srbije.

Šef struke Novosađana je ocenio da je zaslužio trofej.

„Ovo je naša pobeda, poklanjamo je svakom Novosađaninu, svaki treba da bude ponosan na igrače Vojvodine. Najponosniji sam na moje igrače. Ovo je moje prvo finale, zaslužio sam trofej. Presrećan sam, o ovome sam maštao, sanjao… Možemo da budemo čak i vicešampioni Srbije, a i da dođemo do trofeju u Kupu, sve je otvoreno“, rekao je Lalatović za „Arenu sport“ posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Vojvodina se plasirala u finale Kupa Srbije, pošto je sa 1:0 na Banovom brdu pobedila Čukarički.

„Utakmica je bila izjednačena, a mi smo bili bolji za taj jedan gol. Više smo želeli ovu pobedu i finale. Sa pravom smo ušli u finale, to smo pokazali“, kazao je trener novosadskog kluba.

Lalatović je naveo da su Vojvodina i on zaslužili trofej.

„Želimo taj trofej, koliko grad, navijači, igrači, toliko apsolutno i ja, mislim da sam ga zaslužio, zbog svega što radim kao trener poslednjih godina. Da je bilo koji trener na mom mestu, danas bi on ovde bio mnogo cenjeniji nego što sam ja. Ali, zadovoljan sam koliko me ljudi cene, jer mene narod u Srbiji voli“, istakao je Lalatović.

Lalatović je zahvalio upravi kluba koja je pred utakmicu održala sastanak sa ekipom.

Protivnik Vojvodini u finalu biće pobednik meča između Partizana i Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar