Ronald Kuman, FK Barselona
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Fudbaler Barselone Serhi Roberto rekao je da taj klub uvek mora da se bori za šampionsku titulu i da se ne slaže sa trenerom Ronaldom Kumanom, koji bi uspehom smatrao plasman među četiri ekipe u prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ

Kuman je nedavno rekao da će ove sezone uspeh biti plasman među četiri najbolje ekipe, posle odlaska najboljeg igrača Lionela Mesija, ali i zbog finansijskih problema kluba i brojnih igrača koji su povređeni.

Barselona je na gostovanju odigrala nerešeno 0:0 protiv Kadiza i sedma je na tabeli sa devet bodova, sedam manje od vodećeg Real Madrida.

Upitan o pesimističkom stavu trenera, ali i oceni da na raspolaganju nema mnogo kvalitetnih igrača, Roberto je rekao da se s tim ne slaže.

„U ovom klubu, mi moramo da osvojimo titulu u Primeri, ne interesuje me samo plasman među prve četiri ekipe. Imamo veoma dobru ekipu, neki igrači su otišli, ali to nije izgovor, moramo da se okupimo i pokušamo da osvojimo titulu“, rekao je Roberto, preneli su španski mediji.

Kuman je isključen u završnici utakmice protiv Kadiza, a novinari su ga pitali za izjavu Roberta.

„Već sam nekoliko puta rekao da moramo da pokušamo da pobeđujemo u svakoj utakmici, da moramo da pokušamo da osvajamo trofeje. Ali moramo biti realni, moramo da vidimo kakvu ekipu imamo, ko sve nedostaje. Takođe, rekao sam to ako su nam svi igrači na raspolaganju… ali nama nedostaju sedmorica“, naveo je Kuman.

Barselona je bez pobede u poslednje tri utakmice u svim takmičenjima, a pojedini navijači zviždali su ekipi posle remija sa Granadom (1:1) na Kamp Nou.

Mediji spekulišu da bi Kuman mogao da dobije otkaz, a kao njegovi naslednici pominju se Roberto Martines, Andrea Pirlo, Antonio Konte i nekadašnji fudbaler Barselone Ćavi.

BONUS VIDEO – Policija privela navijača Partizana sa tribine istoka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar