Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Dejan Kuluševski već neko vreme figurira kao čovek koji bi trebalo da ispuni kopačke Zlatana Ibrahimovića, pre svega u selekciji Švedske, ali to ne znači da između njih dvojice postoji rivalitet.

PROČITAJTE JOŠ

U Juventusu Kuluševski dobija sve više šansi, pa je na 19 utakmica ove sezone upisao tri gola i dve asistencije (u 902 minuta). Kuluševski je protiv Sasusola (3:1) ušao u 42. minutu i bio zapažen u ofanzivnim zadacima, a nakon susreta je razgovor sa medijima iskoristio da pozove Ibru da ponovo obuče žuti dres Švedske.

Zlatan je poslednji put za reprezentaciju igrao još 2016. godine, a šuška se da Jane Andreson trenutno pregovara sa napadačem Milana oko povratka u reprezentaciju.

„Dopisujemo se. On je moj idol. Teško neko na svetu može da radi ono što on radi. Kad me hvali, to me tera da radim još više na sledećem treningu jer budem jako ponosan. Iskreno se nadam da će se vratiti u reprezentaciju i zaigrati za Švedsku na Evropskom prvenstvu. Za mene bi to bilo nešto prekrasno, kao i za celu Švedsku. Hajde, Zlatane“, poručio je Kuluševski iskusnijem kolegi.

Podsetimo, prošle jeseni je upravo Ibra kritikovao selektora Švedske jer nije uveo Kuluševskog u startnu postavu reprezentacije. Nakon tih kritika je Kuluševski dobio šansu i ubrzo pokazao o kakvom se igraču radi.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar