Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Mladen Krstajić oglasio se saopštenjem u javnosti, povodom priče iz pojedinih medija da je okupljao "Kokezin tim prljavih policajaca".

Trener TSC-a i bivši selektor Srbije oglasio se povodom priče koja je objavljena 12. marta, a koja je preuzeta i objavljena u drugim štampanim i elektronskim medijima.

Navodno, objavljeno je da se pljačka preko Carine organizovala u Krstajićevoj hacijendi, a da su akteri bili Vladimir Rebić, Miloš Tomić, Dejan Kovačević i Željko Popović.

PROČITAJTE JOŠ

„Od svega što je u spomenutom tekstu napisano, tačno je da sam ja vlasnik kuće u pograničnom naselju Đala, odakle je inače rodom moja supruga. Od svih lica koja su navedena, poznajem Dejana Kovačevića i Vladimira Rebića, koji su moji dobri prijatelji, i koji su u dva navrata, tokom prvomajskih praznika sa svojim porodicama bili moji gosti u Đali, i praznik proveli sa mnom i mojom porodicom. Poznajem takođe i Milana Brojčina, Branislava Babića i Slavišu Kokezu, koji inače nikada nije bio u mojoj kući, a za ostale, odnosno Željka Popovića, Miloša Tomića i Momira Savića nikada ranije nisam ni čuo, tako da su tvrdnje da sam organizovao nekakve tajne večere na mojoj ‘hacijendi’ potpuno besmislene. Nikada nisam učestvovao u navodnim dogovorima vezanim za bilo kakve nelegalne poslove, nikada se o tome nije pričalo u mom društvu, niti mi je bilo šta poznato u vezi toga. Kategorično tvrdim da su ti navodi izmišljeni, a zbog iznetih neistina koji škode mojoj časti i ugledu podneo sam tužbe protiv odgovornih“, naveo je Krstajić u saopštenju.

Inače, policija je danas privela na informativni razgovor Miloša Tomića, doskorašnjeg direktora Uprave carine.

Podsetimo, režimski tablodi proteklih dana oštro su se ustremili na carinike, a o čemu je pisao naš portal.

Tako smo imali priliku da, u medijima bliskim vlasti, proteklih dana pročitamo da je republički budžet oštećen za stotine miliona evra zbog muljaže i pljačke, koju je, kako navode, “već duže vreme preko Carine sprovodio Slaviša Kokeza, aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, uz svesrdnu pomoć doskorašnjeg direktora Uprave carina Miloša Tomića”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare