Foto: EPA-EFE/Nathalia Aguilar

Svet je potreslo ubistvo Kristine Arande manekenke i žene fudbalera Ivana Toresa, igrača Olimpije iz Ausnsiona i nekadašnjeg mladog reprezentativca Paragvaja.

Manekenka je tokom vikenda bila na događaju u glavnom gradu Paragvaja, i umrla je nakon što je zadobila prostrelnu ranu u glavu. Ona je navodno bila u VIP delu mesta kada je izbila pucnjava.

Kristina Aranda je uhvaćena u unakrsnoj vatri tokom pucnjave na muzičkom koncertu i umrla je od zadobijenih povreda. Tores je bio na mestu događaja i pomogao svojoj ženi da stigne u bolnicu.

PROČITAJTE JOŠ

Četiri osobe starosti između 23 i 40 godina takođe su upucane i od zadobijenih povreda se leče u bolnici.

Iako se prema prvim informacijama verovalo da je bila slučajna žrtva, mediji u PAragvaju sumnjaju da je ona zapravo bila meta

Prema izveštajima medija, Kristino Aranda, otac manekenke, bio je komesar grada Santa Rosa del Paragvaj i bio je u zatvoru tokom 2019. godine zbog iznude novca od narko kartela.

Do današnjeg dana, Arandi se i dalje pripisuju optužbe za tešku iznudu, zločinačko udruživanje i propuštanje da nadležne obavesti o kažnjivom delu, predviđenom u zakonu o borbi protiv droge u Paragvaju.

Prema glavnoj hipotezi, Aranda je osmislio i izveo operaciju iznude od narko-mreže 17. maja 2019. godine, kada je šest policajaca uhvaćeno u pregovorima sa šest drugih trgovaca drogom.

Cilj trupa kojima je navodno komandovao Aranda bio je da mu trgovci drogom plate 100.000 dolara da pusti avion natovaren 302 kilograma kokaina.

Ne zna se pouzdano da li je njegova ćerka ubijena zbog toga, ali se sumnja da su na taj način karteli želeli da mu se osvete.

Ivan Tores, levi bek i bivši reprezentativac Paragvaja u selekciji do 20 godina, oglasio se na društvenim mrežama da potvrdi da je njegova supruga Kristina preminula. Imala je 29 godina.

On je zamolio fanove da kažu „poslednje zbogom” odajući poštu u pogrebnom zavodu u Asunsionu u Paragvaju.

Kristina i Ivan bili su u braku deset godina, ali su nedavno objavili da planiraju da se razvedu.

Manekenka i influenserka provodila je mnogo vremena na društvenim mrežama, promovišući fitnes i zdrav način života. Na Instagramu, Aranda je zaradila više od 520 hiljada pratilaca, objavljujući sadržaje o zdravlju i vežbanju za obožavaoce.

BONUS VIDEO Stampedo na Afričkom kupu nacija – poginulo osam navijača

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar