Ronaldo
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Kristojano Ronaldo ponovo je prekršio mere prevencije izdate usled pandemije koronavirusa, pa je u kratkom vremenskom razmaku drugi put naišao na osude javnosti.

Portugalski fudbaler nedavno je snimljen kako u tajnosti trenira uprkos odluci po kojoj je svim građanima ograničeno kretanje.

Nemar napadača Juventusa naišla je na brojne osude, ali je javnost u velikoj meri imala razumevanja za taj potez jer je Ronaldo trenirao daleko od ostalih ljudi, ne ugrožavajući bilo koga.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, jedan od najboljih igrača sveta ubrzo se ponovo našao u centru pažnje jer se u javnosti pojavio snimak sa proslave kojoj je prisustvovalo oko 20 osoba i među njima Ronaldo.

Na snimku proslave rođendana Ronaldove rođake vide se i Georgina, izabranica fudbalera Juventusa, kao i majka čuvenog Portugalca Dolores.

Snimak je na svom Instagram profilu objavila slavljenica Elma i izazvala lavinu negativnih komentara zbog nemarnog ponašanja i kršenja zabrane okupljanja.

Prema pisanjima portugalskih medija, u mestu samo 20 kilometara udaljenom od dela Madeire u kojem se nalazi Ronaldova vila pojavili su se prvi slučajevi zaraženih koronavirusom, a procena je da je oko deset osoba pozitivno na virus.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar