Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Portugalac nezadovoljan ambicijama kluba.

Danima se jedan od najboljih fudbalera u istoriji Kristijano Ronaldo povezuje sa brojnim klubovima u Evropi, a razlog je njegova želja da napusti Mančester junajted.

PROČITAJTE JOŠ

Poznati novinar i fudbalski insajder Fabricio Romano detaljno je objasnio razloge odluke Portugalca.

„Nije zadovoljan trenutnom situacijom u Mančester junajtedu. Rekao je klubu da želi da napusti ovog leta u slučaju da dobije važnu ponudu. Ronaldova poruka Junajtedu je jasna: on ne oseća da je klub ambiciozan,a onželi da s edmah bori za titulu prvaka. Stav Junajteda nije promenjen jer on i dalje želi da zadrži Kristijana, pa veruje da nije na prodaju“, piše Romano.

On potom detaljno opisuje situaciju.

„Ronaldov agent, Horhe Mendes, već je istraživao opcije proteklih nedelja, razgovarao je sa Bajernom i Čelsijem, ali dogovora još nema. PSŽ nije na listi zainteresovanih. Ronaldo nema problema sa Erikom ten Hagom, ali bi voleo da vidi nove igrače u Junajtedu jer je početak jula i svi engleski klubovi su potpisali sjajne igrače.“

Jedan od najboljih igrača u istoriji vratio se u Englesku prošle godine. Ali nakon samo jedne u nizu razočaravajućih sezona nakon odlaska ser Aleksa Fergusona, Portugalac želi da ode. Glavni razlog je činjenica da Junajted sledeće sezone neće igrati u Ligi šampiona, a od 2003. godine Ronaldo nikada nije propustio da igra u elitnom takmičenju.

BONUS VIDEO Kacuhito Kinoši: Hoću da naučim himnu „Bože pravde“ jer

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar