"U jednom sam trenutku pomislio: On zarađuje 25 miliona evra i dolazi na trening helikopterom. Šta bih ja njemu mogao da kažem? Spusti niže gu**cu ili savij kolena?".

Ovim rečima je Etore Mesina opisao zvezdu i auru koja je nekada krasila Kobija Brajanta. Ikona sličnog kova je danas u fudbalskom svetu Kristijano Ronaldo, čak i kad posle svađe sa trenerom i čitavom javnošću Mančester junajteda dođe na trening u Karington u svom skupom Bentliju.

PROČITAJTE JOŠ:

A taj Bentli je tek „kusur“ u odnosu na sve ono što je Portugalac godinama zarađivao spektakularnim potezima na terenu i parkirao u garažu.

Koliko dobar igrač, toliko ume da bude težak karakter, to je ukratko Portugalac.

Do sada je uvek podređivao sve tome da bude najbolji, a kada na terenu više ne može da pravi jednaku razliku kao nekad u Real Madridu, dolazi do problema.

Zato za sobom ima pet Zlatnih lopti, ali je poslednju uzeo još pre pet godina, 2017.

Kako vreme prolazi, povrede se gomilaju, ego je isti, a mogućnosti – bar na terenu, nisu.

Dolazi do svađa, konflikata, kancerogene atmosfere u svlačionici i zato sada Mančester junajted ne zna šta će sa Ronaldom.

Sezona po Kristijanovom povratku iz Juventusa je završena bez uspeha, nova je počela loše i ostalo je pitanje – šta ćemo sad?

Znak na kraju prethodne rečenice podebljan je kada je Ronaldo odbio da uđe kao izmena protiv Totenhema i kad je pre kraja meča izašao sa terena.

Otišao je u tunel i to nije moglo da prođe bez skandala. Erik ten Hag je najavio da će kazniti svog fudbalera.

Kaže Holanđanin da Ronaldo neće kvariti atmosferu u svlačionici, Kristijano se izvini preko društvenih mreža, pojavi se u „zveri“ od auta i pažnja odmah ode na tu stranu.

Nije ni čudo, ljudi vole kad malo šljašti i kad je skupo, a kod Ronalda u garaži toga ima napretek.

Procenjuje se da mu mašine, koje se stalno nadopunjuju novim i skupljim modelima vrede više od 20 miliona evra.

Samo Bugati Ćentodijeći koji je navodno naručio tajno, bio je oko deset miliona. Pričalo se da je Kristijano kupio i „La Voiture Noir“, ali je on to demantovao.

Od skupih „igračaka“ima i Bugati Širon od dva i po miliona evra, radnik mu je slupao Bugati Vejron od dva miliona letos na Majorki, a u kolekciji su i Ferari Monca SP2 od milion i 600 hiljada evra, Meklaren Sena od oko 1,8 miliona evra, Rols Rojs Fantom od milion…

Pisalo se i da mu je Georgina Rodrigez na poklon kupila luksuzni Mercedes G klase vredan 600.000 evra, Uporedite sa time Bentli koji je oko 170, 180 hiljada evra i stvarno se učini sitnim.

Maserati GranKabrio (nešto više od 300.000 evra), Rols Rojs Kalinan u sličnom cenovnom rangu, Lamborgini Aventador (oko 300.000), Rejndž Rover (oko 115.000), Ševrolet Kamaro (40, 50.000) su još neke od „zveri“ koje Portugalac ima u kolekciji i koje će narednih dana moći da ređa, makar dolazio njima i na treninge drugog tima, ili omladinaca Junajteda.

BONUS VIDEO: Ronaldova najveća tajna: Istina o deci i njihovim majkama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare