Kristijano Ronado i Aleksandar Mitrović Foto:Mark Pain / Alamy / Alamy / Profimedia/PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Krisitijano Ronaldo ponovo briljira u Saudijskoj Arabiji kada je individualni učinak u pitanju, ali postoje i takozvane crne liste po kojima predvodi ligu.

Veliki su izgledi da će Portugalac i ove godine biti prvi strelac lige jer je prvi na listi sa 23 gola, ali je prvi i po broju promašenih velikih šansi. Naime, Ronaldo je prema statistici promašio čak 20 velikih prilika, pa je jasno da je njegov učinak mogao biti i bolji kada su golovi u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

Iza njega je još jedno poznato ime. Aleksandar Mitrović također igra vrhunsku sezonu, ali i on je imao veliki broj promašaja. Čak 19 odličnih šansi nije iskoristio.

Zvezda Al Etifaka Musa Dembele je na trećm mestu. Propustio je 15 dobrih šansi ove sezone.

Ipak, i pored velikog broja promašaja, igra sjajnih napadača je odlična, posebno Ronalda i Mitrovića, koji su definitivno prave ubice za golmane.

Kristijano Ronaldo i Aleksandar Mitrović boriće se za titulu najboljeg strelca do kraja sezone.

Portugalac je za sada u prednosti. Napadač Al Nasre je postigao 23 gola i dodao devet asistencija ovom učinku.

Mitrović za sada ima 20 golova. Ipak, njegov Al Hilal je na dobrom putu da osvoji šampionsku titulu i nema sumnje da će Srbinu sve biti potčinjeno kako bi prestigao Ronalda.

BONUS VIDEO Neverovatni felševi i efei Aleksa Grimalda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar