Foto: Twitter/Nima Tavallaey Roodsari

Nasemjali i smaog fubalera.

Polako se bliži veliko finale Lige šampiona u kojem će Mančester siti igrati protiv Intera.

Engleski tim je veliki favorit, a sve oči će biti uprte u Erlinga Holana, najboljeg napadača na svetu kojeg mnogi igrači ne mogu da zaustave.

PROČITAJTE JOŠ

Zato su navijači Intera odlučili da se našale na tu temu.

Navijači su zaustavili defanzivca Intera Frančeska Ačebija (35) i u šali mu poklonili malu ribarsku mrežu kojom žele da uhvati i zaustavi Holana u finalu Lige šampiona.

Holan je najbolji strelac Lige šampiona, dok je ove sezone postigao ukupno 52 gola na 50 utakmica u svim takmičenjima.

Norveški napadač izgleda nezaustavljivo jer Mančester Siti, nakon što je osvojio Premijer ligu, ide na trofej. Naime, izabranici Pepa Gvardiole pored Lige šampiona mogu osvojiti i FA kup, u čijem finalu će igrati protiv Mančester junajteda.

Na Tviteru je objavljen snimak navijača koji Ačerbiju predaju mrežu, na šta se italijanski defanzivac nasmejao i sačuvao poklon. Ačerbi je igrač Lacija na pozajmici u Interu, gde je ove sezone upisao 45 utakmica za prvi tim.

Između ostalih, ranije u karijeri igrao je za Đenovu, Milan, Kjevo, Sasuolo i Lacio. Za reprezentaciju Italije ima 29 nastupa.

Podsetimo, Inter i Siti će 10. juna igrati finale LP u Istanbulu nakon što su u polufinalu izbacili Milan i Real Madrid. Siti je favorit za pobedu.

BONUS VIDEO Kad petu utakmicu zaredom dobijete nakon preokreta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar