Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Kristijano Ronaldo kaže na svoj 36. rođendan da se neće baviti fudbalom još dve decenije, ali da će pružati maksimum dok god bude igrao.

PROČITAJTE JOŠ:

Ronaldo je u svetu fudbala označen kao jedan od najfanatičnijih radnika koji vodi računa o svakom aspektu svoje karijere, od treninga do pravilne ishrane i ostalih navika.

„Vreme leti, žao mi je što ne mogu da vam obećam još 20 godina ovoga. Imam 36 godina, neverovatno! Osećam se kao da je sve počelo juče, ali je ovo putovanje već puno priča i avantura po kojima će biti zapamćeno. Moja prva lopta, prvi tim i prvi gol. Vreme leti“, napisao je Portugalac.

Ronaldo je tokom karijere igrao za Sporting, Mančester junajted, Real Madrid, a od 2018. godine je u Juventusu i svuda je bio najbolji pojedinac, iako je u Juventus stigao sa 33 godine.

„Od Madeire do Lisabona, od Lisabona do Mančestera, odatle do Madrida, pa do Torina i iznad svega, iz dubine duše celom svetu sam dao sve što sam mogao. Uvek sam to radio, nikad se nisam ustezao, svaki put sam nudio najbolju verziju sebe“, dodaje Ronaldo.

Napominje da je zauzvrat uvek dobijao ljubav i divljenje publike, kao i njenu bezuslovnu podršku.

„Ne bih to mogao bez vas i ne mogu dovoljno da vam se zahvalim. Dok slavim 36. rođendan i 20. kao profesionalni fudbaler, žao mi je što ne mogu da obećam još 20 ovakvih godina. Ali mogu da obećam da, dok god budem igrao, manje od 100 posto od mene nećete dobijati“, rekao je Ronaldo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar